BK REDSTONE ukončí nadstavbu zápasem o výhru ve skupině

Karty před posledním utkáním basketbalové nadstavy jsou rozdány jasně. Pokud hráči BK REDSTONE Olomoucko porazí Ostravu, půjdou do předkola play – off z celkově deváté pozice. Pokud prohrají, skončí v tabulce za svým soupeřem a v boji o čtvrtfinále vyzvou sedmý tým nadstavbové skupiny A1. Klíčové moravské derby se hraje v Čajkaréně 6. dubna od 18 hodin.

„Bude to taková generálka na vyřazovací část soutěže. O konečném pořadí v naší tabulce rozhodne poslední zápas. O náboj je postaráno, žádný ze soupeřů neuhne. Takové zápasy nabízí fanouškům ty pravé emoce,“ těší se na utkání Andy Hipsher, kouč BK REDSTONE.

V předchozích pěti vzájemných zápasech v lize Olomoucko hned třikrát zvítězilo. Pokud by ovšem v Čajkaréně jakýmkoli rozdílem prohrálo, skončí v tabulce výše Ostrava díky lepšímu skóre.

„Je to jednoduché, vítěz bere vše. Soustředíme se jedině na toto utkání. Na druhou skupinu, ze které vzejde náš soupeř pro předkolo, se nedíváme. Nemá smysl kalkulovat, který by pro nás byl přijatelnější a podle toho hrát proti Nové huti. Chceme prostě Ostravu porazit a naladit se na vítěznou vlnu před vyřazovací částí,“ tvrdí Hipsher.

Zpět na aktuality
04. 04. 2024