Třetí pokus Olomoucka o domácí výhru nad Slavií

Podruhé v řadě si basketbalisté BK REDSTONE zahrají v nadstavbové části Kooperativa NBL doma a jejich protivníkem tentokrát bude pražská Slavia, která v Čajkaréně dokázala již dvakrát senzačně zvítězit. Další překvapení už domácí v sobotu od 18 hodin nechtějí dopustit, přestože si uvědomují, že je čeká nevyzpytatelný protivník.

„Slavia má potenciál porazit kohokoli v soutěži, je to hodně nevyzpytatelný tým, který má k dispozici dva nejtalentovanější hráče v lize. Vedle Lesleyho Varnera je v kádru Ioannis Agravanis, další výjimečný basketbalista. Nebude to nic snadného,“ předpokládá trenér Olomoucka Andy Hipsher.

Pražané jsou v tabulce poslední s bilancí pěti výher a třiadvaceti porážek a už se smiřují s pádem do baráže o udržení nejvyšší domácí soutěže. To ovšem nemůže Hanáky mýlit – vítězství samo do klína určitě nespadne.

„Během sezony náš soupeř prohrál hodně zápasů o pár bodů. Jeho bilance neodpovídá kvalitě kádru. Abychom uspěli, potřebujeme podat konstantní výkony na obou polovinách hřiště celých čtyřicet minut,“ nabízí recept na Slavii Hipsher.

Na předchozí výsledky už kouč Olomoucka nemyslí, jeho svěřenci ostatně domácí porážky napravili výhrami na půdě soupeře. „Každý zápas je jiný. Zajímá nás jen to, že chceme udržet desáté místo a k tomu potřebujeme vyhrát,“ uzavřel trenér BK REDSTONE.

 

Zpět na aktuality
07. 03. 2024