Další soupeř z hlavního města. BK REDSTONE přivítá Sovy

Podruhé v řadě narazí basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko na soupeře z Prahy. Po vítězství nad Slavií narazí v sobotu od 18 hodin na vysokoškoláky, kteří mají tři kola před koncem základní části téměř jistou účast ve skupině A1 a v předchozích zápasech vybojovali deset výher.

Celek USK Praha sice dvakrát prohrál s posledními ligovými finalisty z Opavy a Děčína, jednou ale zaskočil Nymburk a všechny ostatní ligové soupeře, až na ústeckou Slunetu, minimálně jednou porazil a míří do play off.

„Nemají v týmu nějakého vyloženého lídra, ale hrají velice týmově a tvrdě. Na soupeře to platí, což potvrzují dosavadní výsledky. Musíme se USK v nasazení vyrovnat. Předchozí výhra nad Slavií nás povzbudila, čeká nás ale pořádná fuška, protože stále nebudeme kvůli zraněním kompletní,“ uvedl před utkáním kouč Olomoucka Andy Hipsher.

Vysokoškoláci mají za sebou sérii čtyř porážek, díky níž vypadlo z první čtyřky. Až demolici v utkání s Opavou ale šlo o těsné výsledky. S Děčínem prohráli o dva body, s Ostravou o šest a Ústím o devět.

„Potřebujeme další kvalitní výkon bez výraznějších výpadků. Musíme být trpěliví a hledat cesty ke koši soupeře. Když zůstaneme soustředění, můžeme získat další cenný úspěch,“ věří Hipsher.

Zpět na aktuality
05. 01. 2024