BK REDSTONE pořádá otevřený trénink a spouští prodej permanentek

Krátce před startem nového ročníku Kooperativa NBL přichází vedení BK REDSTONE Olomoucko s nabídkou pro fanoušky na setkání s hráči nového týmu. V úterý 12. září pořádá v Čajkaréně od 17 hodin otevřený trénink kompletní sestavy i celého realizačního týmu.

„Chceme našim příznivcům představit všechny nové posily. Můžou se s hráči seznámit a vyfotit. Bude nachystané i drobné občerstvení,“ zve na setkání s týmem prezident klubu BK REDSTONE Michal Pekárek.

Během otevřeného tréninku se rozběhne také prodej permanentních vstupenek na novou sezonu v hodnotě 1200 korun na očíslované sedačce, takže jejich držitelé budou mít vždy jisté stejné místo. Permanentka platí na celou základní část a nadstavbu a případné play – off. „K permanentce navíc její majitel dostane klubové tričko a bude účastníkem pravidelného měsíčního losování o zajímavé ceny,“ doplnil Pekárek.

Vstupenka na jedno utkání bude stát 100 korun, díky tomu je permanentka výhodná, protože zahrnuje i zápasy Alpe Adria Cupu a Českého poháru. „V domácím prostředí odehrajeme pětadvacet až jednatřicet zápasů, takže v optimálním případě může vstup na jedno utkání přijít na nějakých čtyřicet korun,“ vypichuje výhodnost permanentní vstupenky generální manažer BK REDSTONE Libor Špudna, s tím, že pro držitele celosezonních vstupenek klub zajistí také lístky na venkovní zápasy. Do nové sezony vstoupí basketbalisté Olomoucka 23. září domácím zápasem s Nymburkem.

Zpět na aktuality
08. 09. 2023