Lukáši Feštrovi chyběla herní stabilita

Velké změny v kádru předpokládá kapitán BK REDSTONE Olomoucko, kterému právě ukončená sezona nevyšla. V průběhu Kooperativa NBL tým vyhrál pouze osm zápasů a záchranu si definitivně zajistil až v předposledním kole nadstavby.

„Hráli jsme o holé přežití, což bylo špatně. Měli jsme jiné ambice. Každý se musí zamyslet, co týmu přinesl a vše si vyhodnotit,“ míní kapitán BK REDSTONE Lukáš Feštr, který sám nebyl s vlastními výkony příliš spokojený. „Začalo to hned na začátku, kdy jsem prakticky vynechal kvůli zranění přípravu. Když z ní vypadnete, je to špatné, právě v přípravě nabíráte sílu na celou sezonu. Tu pauzu jsem cítil. Šel jsem zápas od zápasu, na nic jiného nebyl prostor,“ ohlédl se za ligovým ročníkem Feštr.

Kapitán Olomoucka přiznává, že má za sebou jednu z nejobtížnějších sezon kariéry. Tým měl během utkání velké problémy s koncentrací, to byl jeden z hlavních důvodů velkého počtu porážek.

„Nebyli jsme schopni hrát čtyřicet minut stejně. Pravidlem byly pomalé rozjezdy. Nabrali jsme často velkou ztrátu. Sice se nám většinou podařilo vyrovnat, někdy jsme se dostali i do vedení. Ale nakonec jsme prohráli. Bylo těžké s tím něco dělat,“ posteskl si Feštr. „Chápu, že přijdou velké změny, snad pomůžou a příští sezona bude mnohem lepší,“ přeje si opora Olomoucka.

Zpět na aktuality
02. 05. 2023