Daleká cesta do Děčína

V předposledním kole základní části Kooperativa NBL vyrazí basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko na sever Čech. V děčínské hale nastoupí proti domácím Válečníkům, kterým v tabulce patří třetí příčka. Utkání se hraje 28. ledna od 18 hodin.

„Po posledním ligovém zápase jsme měli týden, ve kterém jsme se snažili zapracovat do týmu hráče, kteří přišli teprve nedávno. Věřím, že se naše souhra bude zlepšovat. Na hřišti si tým musí vyhovět. V obraně výpomocí, v útoku kombinací. Každý trénink nám v tom pomáhá. Doufám, že bude v Děčíně vidět,“ přeje si trenér BK REDSTONE Tihomir Bujan.

V prvním vzájemném utkání se z vítězství po výsledku 91:85 po prodloužení radovalo Olomoucko, už kvůli tomu se Válečníci na Hanáky pečlivě připravují a pokusí se jim porážku oplatit.

„Děčín má několik opravdu výborných hráčů. Ty Nichols je jedním z nejlepších střelců soutěže, Anthony Walton patří k elitním rozehrávačům. Kvalitní sezonu prožívá zkušený Tomáš Pomikálek nebo Matěj Svoboda. K případnému úspěchu potřebujeme podat opravdu hodně kvalitní a poctivý výkon,“ dodává Bujan.

Zpět na aktuality
27. 01. 2023