Zápas roku v Čajkaréně, vstup a pití zdarma

Čtyři kola před koncem nadstavby přivítají 23. Března od 18 hodin basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko na domácí palubovce Jindřichův Hradec. Pokud se jim podaří zvítězit, budou na nejlepší cestě k záchraně.

„Minulé kolo ukázalo, že Jindřichův Hradec nic nevzdává. Děčín porazil o jednatřicet bodů a stále má šanci uniknout baráži. Bude se prát o každý doskok, o každý bod. Na to musíme být připraveni,“ uvědomuje si kouč Olomoucka Miljan Čurovič, jehož tým má před soupeřem v tabulce náskok dvou výher. „Proto musíme vyhrát a ještě více odskočit. Nechceme, aby nakonec rozhodovalo poslední kolo, kdy pojedeme právě do Jindřichova Hradce,“ dodává trenér.

Soupeře v tabulce dělí dvě výhry. Olomoucko je ve výhodnější pozici, svůj náskok nad Bankéři potřebují potvrdit. Jihočeši se nevzdávají, což předvedli v předchozím zápase. Také z tohoto důvodu domácí klub věří, že je podpoří plné hlediště. „Přáli bychom si, aby dorazil co největší počet fanoušků. Vstup proto bude zdarma a pro příchozí je rovněž připraveno nealko a tři sta piv jako poděkování za podporu,“ zve fanoušky generální manažer Libor Špunda.

Se svým soupeřem má celek BK REDSTONE vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou porážek, celkové skóre má zatím o jediný bod lepší Jindřichův Hradec. „Existuje pochopitelně možnost, že o pořadí nakonec budou rozhodovat vzájemné zápasy, na to ale nechceme myslet. Chceme utkání prostě vyhrát a o ničem nespekulovat,“ říká kouč Čurovič.

Zpět na aktuality
23. 03. 2022