Olomoucko přispěje na dobrou věc, buďte u toho

Nejen o důležité body půjde v sobotním ligovém utkání proti Jindřichovu Hradci basketbalistům BK REDSTONE Olomoucko. Tým se v rámci 3. kola nadstavby zapojí do čtvrtého ročníku charity Bez faulů. Kluby tentokrát pomáhají Zdeňku Vrábelovi, který po autonehodě ochrnul na všechny končetiny a jeho snem je speciální vozík upravený pro volnočasové aktivity.

„Konto Bariéry vždy ozdobí, když může spolupracovat s vrcholovými sportovci a navíc díky nim získat peníze pro handicapované lidi převážně na sportovní pomůcky, na které by jinak sami nedosáhli,” uvedla k letošnímu vydání charity ředitelka Konta Bariéry Božena Jirků. „Letos společně sbíráme peníze na vozík na ragby pro handicapovaného Zdeňka. Moc nás to těší a doufám, že naše spolupráce s Českou basketbalovou federací na projektu Bez faulů bude pokračovat ještě řadu dalších let,“ dodává Jirků.

BK REDSTONE Olomoucko přispěje na charitu 100 korunami za každou neproměněnou střelu svého týmu v nejbližším zápase, 200 korunami za každý faul svých hráčů a rovnou tisícovkou za technickou chybu.

Generální partner ligy pojišťovna Kooperativa Zdeňkovi věnuje v rámci „Kooperativa faktoru”, speciální statistiky měřící atraktivitu hry všech hráčů, 100 korun za každou smeč a 500 korun za každý alley-oop, které budou k vidění ve všech střetnutích v rámci charitativního období. Zapojit se tradičně můžou i diváci a fanoušci, a to zasláním dárcovské SMS ve formátu DMS BEZFAULU 30, 60, nebo 90 na číslo 87 777, kdy cena SMS je 30, 60, či 90 korun.

 

Zpět na aktuality
08. 02. 2022